Hervoort preventie B.V.
Postbus 362
4200 AJ Gorinchem

Ma-Vr van 08.30 tot 16.30u
T: +31(0)183 61 66 64
E: info@hervoort.com

Werkwijze

Voortdurende introductie van innovatieve preventieve veilgheidsproducten

Hervoort is voortdurend actief met het opsporen van innovatieve (nieuwe) producten die optimaal bijdragen aan het verbeteren van preventieve veiligheid voor mens, dier en milieu. Na uitvoerig onderzoek en testperiode met een positieve beoordeling neemt Hervoort de gevonden producten op in haar leveringsprogramma.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Hervoort heeft inmiddels meerdere innovatieve preventieve veiligheidsconcepten in haar programma welke voorkomen dat er door het ontbreken van voldoende middelen enorme gevolgschades en of groot menselijk leed ontstaat.

 

Onze geïntegreerde aanpak brengt U optimale veiligheid;

  • Door algemene problemen van een breed publiek op het gebied van veiligheidrisico’s in kaart te brengen en deze daadwerkelijk met haar innovatieve producten te verkleinen.
  • Door de lage (aanschaf)kosten het voor iedereen mogelijk te maken zichzelf en haar bezittingen goed te beveiligen of gevaren tot een minimum te beperken.
  • Door in geval van calamiteiten snel en accuraat (bij de start van een mogelijke ramp) in te grijpen waardoor gevolgschade en menselijk leed kan worden voorkomen. 

 

Trendsetter

Hervoort is een trendsetter op het gebied van mogelijke veiligheidsoplossingen. Hervoort wordt daarbij gedreven door de kansen en oplossingen, waarbij Hervoort zich niet wil beperken in de manier van denken. Er wordt gestreefd naar snelle en efficiënte oplossingen, met als minimale unieke eigenschappen; geschikt voor een breed publiek, eenvoudig in gebruik, vrijwel geen onderhoud(kosten), mens, dier- en milieuvriendelijk, goede kwaliteit prijsverhouding.

 

Strategisch partner

Hervoort wil voor iedereen een strategisch partner zijn als men de veiligheid optimaal wil verbeteren. In aanmerking komt zowel de consument als wel bedrijven, instellingen en of (semi)overheid zoals politie, defensie en brandweer. Veel kostbare investeringen kunnen met producten van Hervoort optimaal worden beveiligd.