Hervoort preventie B.V.
Postbus 362
4200 AJ Gorinchem

Ma-Vr van 08.30 tot 16.30u
T: +31(0)183 61 66 64
E: info@hervoort.com

Producten

FKO® Fire Knock Out

De FKO Fire Knock Out is een nieuw en effectief brandbestrijdings- en reddingsinstrument dat bij een groot scala aan applicaties kan worden ingezet, zowel preventief als actief. Te denken valt aan branden in woonhuizen, kantoren, caravans, garages, schuren en schepen, maar ook bij vee- en opslagstallen, benzinestations en bosbranden. Doordat het systeem zichzelf activeert en razendsnel werkt is het product uitermate geschikt om vuurhaarden, die ontstaan in onbewaakte ruimtes, direct te bestrijden, waardoor (gevolg) schade en of (menselijk) leed aanzienlijk beperkt kan worden.  Daarnaast is het eenvoudig in gebruik, licht ingewicht en heeft het een geringe afmeting.
Lees verder >> www.fireknockout.com

  

 

  Narwahl® Fire Escape Mask (vluchtmasker)

Het Narwahl vluchtmasker is een doeltreffend reddingsinstrument dat bij schadelijke rookontwikkeling door (beginnende) branden eenmalig kan worden gebruikt. Het Narwahl vluchtmasker geeft de gebruiker de kans om op een veilige en snelle wijze te evacueren. Te denken valt aan (beginnende) branden in woonhuizen, kantoren, industrie(productie)hallen en schepen, maar ook op scholen, ziekenhuizen, zorgcentra, hotels, restaurants, uitgangsgelegenheden, vliegvelden en andere plaatsen waar veel mensen samenkomen. Het Narwahl vlucht masker kan zijn nut ook bewijzen in de transportsector waarbij we doelen op (bedrijf)auto’s, vrachtwagens, bussen, treinen, vliegtuigen maar ook tunnels. Door het Narwahl vluchtmasker binnen handbereik te hebben op plekken waar het nodig zou kunnen zijn kan veel menselijk leed worden voorkomen.


Escape Hammer® (vlucht hamer)

De Escape Hammer is een multifunctionele waterdichte vlucht hamer die voor diverse nuttige doeleinden kan worden ingezet. Naast zijn functie als snijmes om je gordel mee door te snijden is het een hamer om ruiten mee te breken. Extra functies zijn niet alleen de zaklamp en of aparte werklamp, maar ook het (rode) waarschuwingingsknipperlicht welke uitstekend kan functioneren bij een eventueel pechgeval en of andere calamiteit in het verkeer. De geintergreerde magneet maakt het mogelijk dat hij vrijwel op iedere plaats op de auto kan word vastgezet zonder dat hierbij nadien mensenhanden benodigd zijn. Doordat de Escape Hammer waterdicht is kan hij bij het te water raken van de auto ook onder water nog als lamp van escapehammer zijn, waardoor mogelijkerwijs het oriëntatievermogen in het doorgaans donkere water  sterk kan worden verbeterd. Natuurlijk is de auto niet de enige toepassing, tevens is hij onder andere toepasbaar in bussen, treinen, vrachtwagens en grondverzetmachines. 


Escape Light® (vlucht lamp)

De Escape Light  is een heavy duty LED flitsmodule met een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. De Escape Light kan onder andere worden ingezet als ondersteuning bij het gebruik  van (markerings) kegels en of in sommige gevallen ter vervanging van signalering bij tijdelijke (weg)afzettingen bij wegwerkzaamheden en of objecten. Met de 8 keuzes in lichtpatroon is het mogelijk de meest geschikte en of het gewenste lichtpatroon te kiezen. De zichtbaarheid is enorm en is van 800 meter op de weg tot 1500 meter op het water  en  of vanuit de lucht. De Escape Light is watererdicht, blijft drijven en kan worden vastgezet door een oog met behulp van een pin of kabel. Enkele toepassings(werk)gebieden van de Escape Light zijn: afzettingen bij (weg)werkzaamheden, ongevallen en of verkeerscontroles,  landingsplaats markering voor traumahelikopters, veiligheidszones markering rond vliegtuigen of andere objecten. Door zijn heavy duty kenmerken, zoals  onder andere zijn 360 graden zichtbaarheid, 20 tons belastbaarheid en 10-urige werking op één volle batterij, is hij ook geschikt voor de politie, brandweer, defensie, wegenbouwers, takel- en bergingsdiensten en overige hulpverleningsdiensten.